Povabilo k sodelovanju na TV oddaji

 Tadeja Vavpotič nam je 8. 11. na srečanju predstavila koncept oddaje Dan najlepših sanj in nas povabila k sodelovanju. Poslala je še to pisno povabilo:

SO VAŠI LJUBLJENI V SLOVENIJI?

PONOVNO SE ZDRUŽITE Z NJIMI
V ODDAJI DAN NAJLEPŠIH SANJ!

Kot aktivnega člana vaše skupnosti Slovencev v tujini se obračamo na vas!

Smo PRO PLUS, vodilna medijska hiša v Sloveniji, ki že 20 let ustvarja najbolj gledan slovenski televizijski program: POP TV. Zaradi navdihujoče in emotivne vsebine je ena izmed najuspešnejših oddaj na naši televiziji oddaja »Dan najlepših sanj«, v kateri že tri sezone uspešno uresničujemo želje vseh vrst in velikosti. Oddaje so posnete v studiu in na terenu, vodi pa jih eden najbolj prepoznavnih voditeljev pri nas, Peter Poles.

Vse je zasnovano tako, da je za osebo, ki ji uresničujemo željo, to popolno presenečenje.

Ljudem podarjamo materialne stvari, pa tudi doživetja, srečanja z idoli, zdravstvene in lepotne posege – skratka vse, kar si človek lahko zaželi. Najbolj odmevne pa so želje po združevanju sorodnikov, prijateljev in znancev z vsega sveta. Sodelujemo z vsemi, ki jih s Slovenijo veže srčna vez – naj bodo korenine ali le prijateljstvo.

Iščemo ljubljene osebe naših gledalcev, ki so odpotovale v tujino in se nikdar več vrnile. K sodelovanju vabimo izseljence, ki si po dolgih letih želijo ponovnega snidenja z domačimi na slovenskih tleh. Četudi so se izgubili stiki, to ni ovira pri prijavi – saj imajo naši raziskovalci bogate izkušnje in odlične rezultate pri iskanju »izgubljenih« ljudi in kontaktov.

Če poznate primer močne življenjske zgodbe vašega prijatelja ali znanca v tujini in pri njem prepoznavate srčno željo po potovanju v Slovenijo, ga usmerite na naše uredništvo ali ga povabite k izpolnitvi prijavnice na naslednji povezavi: http://dannajlepsihsanj.si.

Zelo pomembno je, da naše sodelovanje ostane skrivnost! Še posebej morate paziti, da za presenečenje ne izvejo tisti, ki jih bomo s prihodom njihovih ljubljenih presenetili v našem studiu.

Poiskali bomo ustrezne kontakte, da uresničitev želje uspe in poskrbeli za kritje povratnih potnih stroškov in nastanitve v hotelu za »gosta presenečenja«, ki bo nastopil v naši oddaji.

Ustvarjalci oddaje »Dan najlepših sanj«

V primeru, da poznate koga, ki išče in pogreša svoje ljubljene iz tujine, nas o tem obvestite. Kontaktirate nas lahko na telefonsko številko 01 / 589 3 497 vsak delavnik med 9:00 in 16:00.

Pošljete lahko tudi prijavnico v fizični obliki na naslov:

Dan najlepših sanj

POP TV

Kranjčeva ulica 26

1000 Ljubljana

Za vse dodatne informacije sem vam kadarkoli na voljo:

Tadeja Vaupotič

Raziskovalka kreativne produkcije POP TV

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

00386 41 577 686


Dodala je še vzorec za lažje razumevanje:

Ravno sem se spomnila še tega ...

Ker ste rodoslovci in res brskate in šnofate daaaleč naokrog ... Tudi sami potujete po tujini – lahko v našo oddajo kakšno presenečenje umestimo morda tudi na tak način:

  1. 1.Nek slovenski rodoslovec najde sorodnika v tujini, izmisliva si, da je Bojan našel svojega bratranca Marka na Češkem
  2. 2.Bojan za Marka ne bo povedal svojim sorodnikom, ker ve, da bi ga zelo radi spoznali tudi njegovi sestri, ki ga nista videli že 40 let, odkar je šel študirat v Prago
  3. 3.Bojan nam posreduje kontakt od Marka
  4. 4.Marka povabimo v oddajo
  5. 5.V oddajo kot gledalce povabimo: Bojana (ki ve za celo zadevo) in obe (nič hudega sluteči) Bojanovi sestri
  6. 6.Bojana povabimo na oder, kjer nam pripoveduje zgodbo o tem, kako je raziskoval svoje korenine in našel bratranca Marka na Češkem
  7. 7.Sestri presenetimo s tem, da Mark vkoraka v studio – pa tega nista niti v sanjah pričakovali!

Morda malo navdiha J

Hihi ... Res upam, da nam kaj dobrega uspe!

Lepe pozdrave,

Tadeja Vaupotič

 

Main page Contacts Search Contacts Search